Opleiding
Terug

WEERBAARHEID

Met goede voorbereiding op de praktijk ná het examen

INHOUD

In deze training gaan we vooral in op je persoonlijke weerbaarheid. De training geldt ook wel als de basis van alle trainingen. In deze training gaan we op zoek naar jouw als individu in je werkomgeving met collega’s en personen met wie je tijdens je werk contact hebt.

Tijdens deze training leren we je grenzen bepalen en leren we je fysieke en mentale vaardigheden aan om hier op een goede manier mee om te gaan. De training biedt zelfinzicht en zelfvertrouwen bij het uitvoeren van werkzaamheden in het publieke domein.

OPZET

De training is geschikt voor boa’s in de verschillende domeinen, maar wordt ook veel gevolgd door andere teams van gemeenten en overheidsorganisaties, zoals baliepersoneel en toezichthouders. De training is te combineren met de RTGB en uit te breiden met diverse modules, zoals:

  • Omgaan met agressie
  • Omgaan met diversiteit en niet-westerse culturen
  • Teambuilding

De training duurt twee dagen en is ontworpen voor groepen tussen de 8 en 12 personen. In overleg zijn er ook andere mogelijkheden.

KOSTEN

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor een Incompany training.

HULP NODIG?

Behoefte aan maatwerk? De training combineren met andere modules of als Incompany training volgen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Weerbaarheid

Falcon is onderdeel van de Logo VHG
Veiligheid en Handhaving groep