Opleiding
Terug

Vitaliteitsprogramma voor Handhavingsteams

Jouw team op een duurzame manier fit en gezond

Vitaliteitsprogramma voor Handhavingsteams

Het welzijn en de vitaliteit van medewerkers binnen handhavingsteams zijn van cruciaal belang voor het effectief uitvoeren van hun taken. In plaats van een oppervlakkig afvalprogramma of een rits aan harde workouts met een boze trainer, hebben we een uniek vitaliteitsprogramma ontwikkeld dat gericht is op duurzame gedragsverandering. We begrijpen dat het ondersteunen van medewerkers bij het oppakken van hun eigen vitaliteit van essentieel belang is. Dit programma is speciaal ontworpen om een gezonde levensstijl te bevorderen en rekening te houden met de uitdagingen waarmee handhavers te maken hebben.

Doel van het Vitaliteitsprogramma voor Handhavingsteams

Het doel van ons vitaliteitsprogramma is om medewerkers binnen handhavingsteams te helpen bij het bereiken en behouden van een gezonde levensstijl op de lange termijn. We willen hen voorzien van de kennis, vaardigheden en motivatie die nodig zijn om positieve veranderingen aan te brengen op het gebied van voeding, beweging en slaap. Bovendien richten we ons specifiek op het omgaan met de uitdagingen van onregelmatige diensten in het handhavingswerk.

Ons vitaliteitsprogramma voor handhavingsteams is gericht op duurzame gedragsverandering en het bevorderen van een gezonde levensstijl op de lange termijn. We bieden een evenwichtige benadering waarbij voeding, beweging, slaap en de uitdagingen van onregelmatige diensten worden behandeld. Door individuele begeleiding en groepssessies te combineren, streven we ernaar om medewerkers te empoweren en hen in staat te stellen zelf de regie te nemen over hun vitaliteit. Investeer vandaag nog in de gezondheid en het welzijn van jouw handhavingsteam en zie hoe duurzame gedragsverandering positieve resultaten oplevert voor zowel de individuele medewerkers als de organisatie als geheel.

Inhoud en opzet

Ons programma biedt een evenwichtige benadering van vitaliteit, waarbij we individuele medewerkers ondersteunen bij het vinden van een persoonlijk afgestemd programma dat bij hen past. We werken samen met ervaren professionals op het gebied van voeding, fitness en slaap om een reële aanpak te bieden. De training omvat workshops, individuele begeleiding en groepssessies waarin onderwerpen zoals gezonde voeding, effectieve beweging en slaapmanagement worden behandeld.

Daarnaast richten we ons specifiek op de uitdagingen die handhavers tegenkomen in hun onregelmatige werkschema’s. We bieden praktische strategieën en tips om gezonde gewoonten te integreren in een dynamische werkomgeving. Dit omvat bijvoorbeeld het plannen van maaltijden tijdens diensten, het optimaliseren van energielevels en het omgaan met eventuele slaapproblemen.

We starten altijd met een intake om de wensen binnen het team en de individuele wensen te bespreken. Aan de hand van deze intake wordt er een voorstel gedaan voor een op maat gemaakt programma.

Vitaliteitsprogramma voor Handhavingsteams aanvragen

Het Vitaliteitsprogramma voor Handhavingsteams is een incompany programma dat wij door het gehele land aanbieden. Wil je meer informatie over dit programma bel dan 085 – 401 08 23, mail info@falconacademie.nl of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Contactaanvraag Vitaliteitsprogramma voor Handhavingsteams

Falcon is onderdeel van de Logo VHG
Veiligheid en Handhaving groep