Opleiding
Terug

Training Signalering Ondermijning

Hoe signaleer en handel je als BOA effectief bij ondermijning?

Doel van de training Signalering Ondermijning

INHOUD

In de in-company Training Signalering Ondermijning leer je met jouw BOA-team hoe je ondermijning kunt signaleren en welke acties jij als BOA kunt ondernemen als je ondermijning signaleert. De opleiding is opgezet in combinatie met de specialisten van het Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving (AVH). Je wordt als deelnemer meegenomen in wat ondermijning is en hoe dit zichtbaar kan worden in het publieke domein. De training wordt verzorgd door een specialist van AVH samen met een docent van Falcon. Aan het eind van deze module is jouw team op de hoogte van de problematiek en zijn ze start bekwaam om ingezet te worden op proactieve werkzaamheden rondom ondermijningsproblematiek. Daarnaast krijgt het team alle handvatten om te handelen in het geval van een integrale controle met of zonder andere veiligheidsdiensten aanwezig.

Inhoud en trainingsopzet

De training duurt één dag en gaat in op de vragen:

  • Wat kan ondermijning allemaal inhouden?
  • Hoe kun je ondermijnende activiteiten herkennen?
  • Welke risicogebieden kun je onderscheiden?
  • Welke actie kun je als boa nemen wanneer je ondermijning signaleert?
  • Hoe werk je samen met de politie en andere ketenpartners?


Combinatie PAS training en training signalering ondermijning

Momenteel bieden we veelvuldig een combinatie aan van de PAS training in combinatie met de training signalering ondermijning. Juist omdat signalen op het gebied van ondermijning subtiel kunnen zijn is de PAS training optimaal om hier mee aan de slag te gaan. Tijdens deze gecombineerde opleiding kunnen we dan ook gericht trainen op integrale controles.

Meld je aan voor de training Signalering Ondermijning

Heb je interesse in deze combinatieopleiding neem dan contact op met info@falconacademie.nl of bel 085 – 401 08 23. Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor de training signalering ondermijning.

Training signalering ondermijning

Falcon is onderdeel van de Logo VHG
Veiligheid en Handhaving groep