Opleiding
Terug

Training omgang met agressie voor handhavers

Zo ga je om met weerstand en agressie in jouw beroepspraktijk!

Training omgang met agressie voor handhavers

In de training omgang met agressie leer je hoe je in jouw werk als handhaver effectief kunt reageren op agressief gedrag en weerstand. Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe ervaar ik en hoe reageer ik op de ander? Hoe ervaar ik bijvoorbeeld agressie van anderen en hoe ga ik daar als persoon mee om? Tijdens de training leer je grenzen bepalen en krijg je fysieke en mentale vaardigheden aangeleerd om op een goede manier om te gaan met agressie.

Inhoud en trainingsopzet

Deze onderwerpen worden in de training behandeld:

  • Op welke manieren je een situatie kunt deëscaleren
  • Hoe je verbale en non-verbale communicatie op een effectieve manier kunt toepassen
  • Hoe je mentaal kunt dealen met agressie
  • Wat jouw natuurlijke reactiestijl is en hoe je effectiever kunt reageren

Tijdens de training omgang met agressie ga je aan de slag met verschillende vormen en fasen van agressie. Je traint praktijksituaties met een acteur en je wordt begeleid door een gedragskundige. De training geeft je veel zelfinzicht en zelfvertrouwen om jouw werkzaamheden in het publieke domein uit te voeren, zo ben je beter in staat om met weerstand en agressie om te gaan.

Deze training is ontwikkeld voor handhavers die een rol hebben bij evenementen, werkzaam zijn rondom horeca en uitgaansgebieden, of in de zomerperiode rondom stranden en recreatiegebieden actief zijn. Maar naast handhavers, wordt deze training ook veelvuldig ingezet voor andere overheidsmedewerkers die met het publiek in aanraking komen.

Meld je aan voor de Training omgang met agressie voor handhavers

De training omgang met agressie voor handhavers is een in-company training vul het onderstaande formulier in voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Inschrijving Training omgang met agressie voor handhavers

Falcon is onderdeel van de Logo VHG
Veiligheid en Handhaving groep