Opleiding
Terug

Training bodycams

Voor een succesvolle introductie van de bodycam

Training bodycams

Na de training bodycams ben je als handhaver op de hoogte van de juridische randvoorwaarden en afspraken rondom het gebruik van de bodycam. Je maken op een laagdrempelige manier kennis met de relevante wet,- en regelgeving. Je leert de praktische spelregels die voor jou, je werkgever en de burger relevant zijn. Dit geeft je als handhaver vertrouwen in het procen zorgt dat je de bodycam met zelfvertrouwen kunt inzetten in onveilige situaties. 

Dit is een maatwerktraining, waarbij lokale afspraken, bevoegdheden en herkenbare thema’s zorgen voor een succesvolle introductie van de bodycam in de organisatie. 

Inhoud en trainingsopzet

De training duurt 1 dag en bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. De training is geschikt voor alle gangbare typen bodycams. De training vormt een waardevolle aanvulling op de RTGB. 

HULP NODIG?

Behoefte aan maatwerk? De training combineren met andere modules of als Incompany training volgen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande formulier.

Offerte aanvragen Training Bodycams

Falcon is onderdeel van de Logo VHG
Veiligheid en Handhaving groep