Opleiding
Terug

Training bodycams

Voor een succesvolle introductie van de bodycam

INHOUD

Na deze training zijn de opsporingsambtenaren op de hoogte van de juridische randvoorwaarden en afspraken. Ze maken op een laagdrempelige manier kennis met de relevante wet,- en regelgeving. Daarnaast leggen we de praktische spelregels uit die voor hen, hun werkgever en de burger relevant zijn. Dit geeft de opsporingsambtenaar vertrouwen in het proces. Het helpt hem of haar bij het daadwerkelijke gebruik van de bodycam in onveilige situaties. 

Dit is een maatwerktraining, waarbij lokale afspraken, bevoegdheden en herkenbare thema’s zorgen voor een succesvolle introductie van de bodycam in de organisatie. 

OPZET

De training duurt 1 dag en bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. De training is geschikt voor alle gangbare typen bodycams. De training vormt een waardevolle aanvulling op de RTGB. 

HULP NODIG?

Behoefte aan maatwerk? De training combineren met andere modules of als Incompany training volgen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Opleidingen

Opleidingen

In onze opleidingen combineren we fysiek en online onderwijs. Het tempo van de opleiding, de groepsgrootte, de locatie, specifieke vragen en onderwerpen. Maatwerk is voor ons de standaard.

Falcon is onderdeel van de de Veiligheid en Handhaving groep