Opleiding
Terug

RTGB

Met goede voorbereiding op de praktijk ná het examen

INHOUD

In deze opleiding leren we je om je geweldsbevoegdheid op een juiste manier toe te passen. We bereiden je voor op het examen én op het gebruik van je bevoegdheden in de praktijk.  Naast het trainen van de vaardigheden, leren we je de juiste beslissingen te nemen. We verwerken gebeurtenissen die je zelf hebt meegemaakt in de trainingen. Daarnaast stemmen we de training af op het gebied en de situatie waarin je werkt. 

Falcon biedt werkgevers de mogelijkheid om deze opleiding af te stemmen op de onderwerpen die voor hun mensen relevant is. Op die manier gebruiken we bij de eerste stappen van de opleiding al aansprekende voorbeelden, delen we kennis en bereiden we mensen voor op de praktijk ná het examen.  

OPZET

De opleiding bestaat in basis uit 10 lessen in een jaar. Dat is 1 dagdeel per maand, met uitzondering van juli en augustus, waarbij we proberen om voor de zomer al examen te doen. Naast de exameneisen zal ook de praktijk voortdurend aan bod komen.   

Bij open inschrijvingen ligt vaak de nadruk op voorbereiding op het examen. Deze opleiding is een kort en intensief traject, waarin de deelnemer 6 weken lang 1 x per week traint voor het examen van de Politieacademie. De docent geeft feedback en huiswerk mee en begeleid je naar je examen. Na dit traject mag je gebruik maken van je geweldsbevoegdheid en kun je doorstromen naar de reguliere trainingen in je team.

KOSTEN

€1000,- exclusief kosten voor het examen a €158,- en exclusief BTW.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor een Incompany opleiding.

HULP NODIG?

Ook voor de aanvraag en verlenging van de geweldsbevoegdheid beschikken we over een schat aan ervaring. Kunnen we helpen of adviseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

RTGB

Ik schrijf mij in voor:
Ik accepteer de algemene voorwaarden

Opleidingen

Opleidingen

In onze opleidingen combineren we fysiek en online onderwijs. Het tempo van de opleiding, de groepsgrootte, de locatie, specifieke vragen en onderwerpen. Maatwerk is voor ons de standaard.

Falcon is onderdeel van de de Veiligheid en Handhaving groep