Opleiding
Terug

RTGB

Dé beste RTGB-training met 100% slagingsgarantie

RTGB-training voor BOA’s

De RTGB-training van Falcon is speciaal ontwikkeld voor jou als BOA om je maximaal voor te bereiden op het behalen van het RTGB-examen. Of je nu net je geweldsbevoegdheid hebt gehaald, een tijd uit het vak bent geweest, of op zoek bent naar een stoomcursus puur gericht op het halen van je examen, deze training biedt jou de perfecte mix van kennis, vaardigheden en begeleiding om jouw slagingskansen voor het RTGB-examen te vergroten.

Doel van de RTGB-training

Het hoofddoel van onze RTGB-training is om je volledig voor te bereiden op de examenonderwerpen die je tegenkomt tijdens het RTGB-examen. We leggen een sterke nadruk op het begrip van de wettelijke kaders van geweldsgebruik, waarbij we de relevante wetten, regelgeving en ethische overwegingen grondig behandelen. Daarnaast ligt de focus op het ontwikkelen van effectieve geweldsbeheersingstechnieken en het verwerven van de vereiste motorische vaardigheden. Dit omvat strategieën voor deëscalatie, het gebruik van verdedigingstechnieken en het nemen van proportionele beslissingen in geweldsituaties.

De RTGB-opleiding is specifiek ontworpen als een kort en intensief traject, waarbij je gedurende 6 weken, één keer per week, traint voor het examen van de Politieacademie. Naast de trainingsessies zal de docent je voorzien van feedback en huiswerk om je voor te bereiden op het examen. Met de begeleiding van onze docent en toegang tot ons opleidingsportaal ben je goed voorbereid om je examen succesvol af te leggen. Na het afronden van dit traject, ontvang je je geweldsbevoegdheid en kun je verdergaan naar de reguliere RTGB+ trainingen binnen je handhavingsteam. Hiermee kun je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen en je professionaliteit als handhaver vergroten.

Inhoud en trainingsopzet

In deze opleiding leren we je om je geweldsbevoegdheid op een juiste manier toe te passen. We bereiden je voor op het examen én op het gebruik van je bevoegdheden in de praktijk.  Naast het trainen van de vaardigheden, leren we je de juiste beslissingen te nemen. We verwerken gebeurtenissen die je zelf hebt meegemaakt in de trainingen. Daarnaast stemmen we de training af op het gebied en de situatie waarin je werkt. 

Falcon biedt werkgevers de mogelijkheid om deze opleiding af te stemmen op de onderwerpen die voor hun mensen relevant is. Op die manier gebruiken we bij de eerste stappen van de opleiding al aansprekende voorbeelden, delen we kennis en bereiden we mensen voor op de praktijk ná het examen.

KOSTEN

€1000,- exclusief kosten voor het examen à €245,- en exclusief BTW.

RTGB Training aanvragen

Wil je meer informatie over de RTGB training bel dan 085 – 401 08 23, mail info@falconacademie.nl of meld je direct aan via het onderstaande aanmeldformulier.

RTGB

Ik schrijf mij in voor:
Ik accepteer de algemene voorwaarden
Falcon is onderdeel van de Logo VHG
Veiligheid en Handhaving groep