Opleidingen
Bekijk ons actuele aanbodPijl naar beneden
De juiste tools voor elke situatie
Vanuit onze jarenlange ervaring bieden wij praktijkgerichte opleidingen op maat. Wij zijn jouw partner voor de ontwikkeling van een krachtig en professioneel handhavingsteam.

ACADEMIE VOOR VEILIGHEID EN HANDHAVING

Wij zijn Falcon, een opleidingsbureau dat altijd scherp is op de laatste ontwikkelingen in ons vak. We onderscheiden ons door de opleidingen en trainingen op de behoefte en ontwikkeling van het team af te stemmen. Onze ervaren en gedreven docenten kennen de praktijk als geen ander. Zij zetten zich vol passie in voor de ontwikkeling van professionele opsporingsambtenaren.  

Opleidingen

OPLEIDINGEN VOOR…

In onze opleidingen combineren we fysiek en online onderwijs. Het tempo van de opleiding, de groepsgrootte, de locatie, specifieke vragen en onderwerpen stemmen we samen af. Maatwerk is voor ons de standaard.

Gedreven door passie

WIE ZIJN WIJ

Falcon is opgericht vanuit de samenwerking tussen Bureau Veilig en Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving. Opleidingscoördinator is Martin van Steensel. Martin is integraal veiligheidskundige die zijn strepen heeft verdiend als docent en opsporingsambtenaar. Naast Martin, zijn er nog een tiental deskundige en gedreven docenten met een passie voor veiligheid en handhaving. Elke docent heeft een eigen specialisme en omgeving waar hij of zij het beste in thuis is.
Verder dan de standaard

ONZE WERKWIJZE

Onze opleidingen zijn sterk gericht op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Wij gaan verder dan de standaard en bieden opleidingen op maat. We verdiepen ons altijd in de lokale situatie en trainen graag op locatie. In het geval van teamontwikkeling verdiepen we ons in het integraal veiligheidsplan van de gemeente. We draaien diensten mee in een team en gebruiken de praktijk als vertrekpunt voor onze trainingen. Zo sluiten we zo goed mogelijk aan op de praktijk. Het tempo van de opleiding, de locatie, specifieke vragen en onderwerpen, maatwerk is voor ons de standaard.

Met wie werken we samen

Testimonial
Door de RTGB- en Biketrainingen bij Falcon aan te besteden kunnen we gaan bouwen aan de toekomst.
Giovanni
Coördinator Handhaving, gemeente Leeuwarden
Testimonial
We hadden als team een prachtige teambuildingsdag van onze RTGB docent. Dankzij de totaal andere sfeer zijn we naar elkaar toe gegroeid als mens en collega.
Nils
Coördinator Handhaving a.i., werkorganisatie 1Stroom.
Testimonial
De trainingen worden gegeven door Martin die echt snapt hoe ik mijn werk in het buitengebied moet doen. Dat is fijn!
Gert
Jachtopziener, Lunters Buurtbos
Testimonial
De training bodycams was niet alleen heel leerzaam, maar ook een investering in de ontwikkeling van het team.
Damiën
Adviseur Handhaving, gemeente Leeuwarden
Testimonial
De RTGB-trainingen helpen me als coördinator om van een groep een taakvolwassen team te maken.
Henry
Coördinator Handhaving, gemeente Wijchen
Falcon is onderdeel van de Logo VHG
Veiligheid en Handhaving groep